Zetas priser och sortiment

Priser och sortiment

SÖK I ZETAS VÄXTSORTIMENT

Det finns två sätt att söka vårt sortiment. Så här gör du:

1. Använd sökfältet högst upp i högra hörnet. Om växten du söker finns kan du beställa den i vår e-handel (alternativt köpa den i butiken i Segeltorp). Om växten inte finns i e-handeln kan du söka i vår:

2. Växtkatalog. Här finns uppgifter om namnsorter, zonangivelser, storlekar samt priser. Växtkatalogen finns digitalt samt som pdf. Du kan också beställa hem en papperskatalog om du önskar.

Läs växtaktalogen
- Digital växtkatalog
- Pdf

Det sortiment som finns i vår växtkatalog är de växter som vi för närvarande kan erbjuda våra kunder.

KÖPA VÄXTER

Det finns två sätt att köpa växter hos oss, i vår e-handel samt i vår trädgård i Segeltorp.

E-handel
Växter som beställs via vår e-handel levereras hem till dig, oavsett vart i landet du bor. Leveranstiden är normalt 3-10 dagar. Sortimentet är för närvarande begränsat men vi arbetar dagligen med att utöka sortimentet i e-handeln med ännu mer av Zetas finsmakarväxter.

Observera att vi just nu endast kan skicka växter som finns i e-handelns sortiment.

Zetas Trädgård i Segeltorp
Växter som du köper direkt hos Zetas Trädgård i Segeltorp, kan, om du önskar levereras hem till dig om du bor i Stockholmsområdet via en transportör vi samarbetar med. Observera att det är andra fraktpriser än om du beställer via vår e-handel.

Våra trädgårdsmästare tar fram fraktpris samt hjälper dig att boka leverans när du besöker oss.

OFFERTER
Är ni en brf, anläggare eller privatperson, som ska köpa in ett stort antal växter, kan ni vända er till vår rådgivare Maria S. Perlskog. Hon hjälper er med att ta fram ett offertunderlag samt ordnar med transportbokningar. Kontakta Maria på info@zetas.se.

VÄXTSORTIMENT

I våra växtlistor finns även priser angivna, som i första hand gäller tom 31/5 2016. Sommartid kan smärre prisförändringar förekomma.
Växtlistorna är i pdf format. Om du inte kan läsa dem, ladda ner programmet Adobe Acrobat Reader (gratis) här