KÖPVILLKOR

ALLMÄNT
Följande allmänna villkor gäller för dig som handlar som privatkund på zetas.se. Vid köp ingås avtal mellan dig och zetas.se (Finsmakarens E-handel AB) med organisationsnummer 559042-8263, nedan kallat “Zetas”. Utförliga kontaktuppgifter finner du på vår webbplats under länken kontakta oss.

För att göra ett köp på zetas.se måste du ha fyllt 18 år. Zetas tillåter inte, i enlighet med svensk lag, att kreditköp görs av personer under 18 år. Minderåriga kan, med tillstånd av målsman, ingå avtal med Zetas.

KÖP OCH BESTÄLLNING
För att genomföra ett köp på vår hemsida måste du godkänna våra allmänna villkor. I och med godkännandet av våra allmänna villkor förbinder du dig till villkoren i sin helhet, samt att du tagit del av all förenlig information och samtycker till hanteringen av personuppgifter och cookies.

- Avtal om köp ingås i samband med att Zetas bekräftar beställningen genom att skicka en orderbekräftelse via mejl.
- Orderbekräftelsen skickas till den e-postadress som du angivit direkt vid ordertillfället.
- Orderbekräftelsen bör sparas för eventuella kontakter med Zetas kundservice eller liknande.
- Om du har frågor eller om du vill ändra något kontaktar du oss via e-post eller telefon

Alla priser på hemsidan är angivna inklusive moms och i svenska kronor. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter. Dessa avgifter anges separat om och i de fall de förekommer. Kampanjpriser gäller tidsbestämt eller så långt lagret räcker.

Zetas reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Med faktafel menas exempelvis eventuella prisfel, produktbeskrivningar och felaktiga lagersaldon. Zetas förbehåller sig rätten att när som helst ändra allmänna villkor, priser, sortiment, beskrivningar eller bilder på hemsidan.