Cosmos bipinnatus Xanthos  I  Zetas Trädgård

Zetas Trädgård

HOS OSS HITTAR DU SVERIGES STÖRSTA SORTIMENT AV TRÄDGÅRDSVÄXTER

I Zetas sortiment finns hundratals trestjärniga växter. Vi var först i Sverige med att betygsätta växterna i plantkatalogen. Denna konsumentupplysning startade vi med redan 1985 i samråd med Sveriges ledande trädgårdsexperter samt med hjälp av publicerade vetenskapliga artiklar och specialföreningar. På Zetas hittar du de senaste nyheterna såväl som torpets klassiska växter.

Inköpen, som sker med stor omsorg, garanterar de bästa växterna från Sverige, Danmark, Holland, Tyskland, Amerika och England.


ZETAS E-HANDEL

Våren 2016 påbörjade vi vårt arbete med att bygga Sveriges bästa nätbutik för växter: Zetas E-handel. E-handeln kommer, under uppstart, att ha ett mindre växtsortiment än vad som finns i vår trädgård i Segeltorp. Vi kommer kontinuerligt att lägga till ännu mer växter ur vårt stora finsmakarsortiment!

Klicka här för att se vilka växter du kan beställa online

HANDELSTRÄDGÅRDEN I SEGELTORP

Trädgård är en bransch i ständig förändring vad gäller sortiment, kunskap, kvalitet och inspiration. Vi på Zetas vill vara med och leda den utvecklingen. Det gör vi genom att kontinuerligt uppdatera växt- och interiörsortimentet, utbilda och utöka vår personalstyrka. Allt för att möta våra kunders förväntningar, önskemål och frågor.

Vår personal är mycket kunnig, har stor erfarenhet och är vår största tillgång. De ger dig råd du kan lita på! Många är specialiserade inom olika områden.

När du besöker Zetas Trädgård finner du de olika växtgrupperna presenterade på våra avdelningar; i Barrbacken finns barrväxter, rododendron och azalea, klätter- och klängväxter samt fruktträd- och bärbuskar. Årstidstorget bjuder på säsongens vackra annueller, Perenn- och Träd- och buskavdelningen bjuder på det bästa inom sina områden.

Varmt välkomna till oss på Zetas Trädgård!

Växtlistor

I våra växtlistor finns även priser angivna, som i första hand gäller tom 31/5 2016. Sommartid kan smärre prisförändringar förekomma.
Växtlistorna är i pdf format. Om du inte kan läsa dem, ladda ner programmet Adobe Acrobat Reader (gratis) här